Приватність та умови користування

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ

Цей документ встановлює правила користування для сайту jamfactory.ua . Ці правила користування розповсюджуються також і на використання додатків, мобільних версій, інших веб-сайтів та програм, що діють на основі Сайту. У цьому документі роз’яснюється порядок використання і надання інформації з Сайту, правила реєстрації та розміщення матеріалів на Сайті, як матеріали, розміщені на Сайті, охороняються правом інтелектуальної власності та умови їх використання.
Шляхом використання даного Сайту Ви автоматично погоджуєтесь з даними Правилами користування. Якщо Ви не погоджуєтесь з даними Правилами користування, Ви маєте залишити цей Сайт.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Збір та використання персональних даних:
Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
ГО “Арт Центр Фабрика Повидла” jamfactory.ua  збирає, обробляє, зберігає та використовує персональні дані відвідувачів з метою забезпечення найвищої якості та безпеки обміну інформацією, аналізу інформації для просування, персоналізації та кастомізації інформаційних та рекламних продуктів ГО “Арт Центр Фабрика Повидла”, забезпечення коректної комунікації відвідувачів з Сайтом та між собою.
Користуючись Сайтом відвідувач автоматично надає згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних.
Дані відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.
Персональні дані відвідувачів збираються, обробляються, зберігаються та використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», »Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

АВТОМАТИЧНИЙ ЗБІР ДАНИХ

Автоматично збираються дані про дату доступу до Сайту, IP-адреса комп’ютера відвідувача, вид браузера та операційної системи, тривалість роботи з Сайтом, передані файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії роботи з Сайтом.
При роботі Сайту зберігаються та використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Інформація про відвідувачів, яка зберігається та використовується при повторному відвідувані Сайту може включати мову перегляду сторінок, інформацію соціальних мереж, які використовуються для авторизації, місце розташування та іншу інформацію про налаштування перегляду сторінок. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та правил користування сайту jamfactory.ua відвідувачами.
Ви можете змінити налаштування збереження файлів cookie у Вашому браузері.
За допомогою системи Google Analytics збирається статистична інформація про відвідування сайту, зокрема інформація про сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто, деперсоналізується та зберігається на використовується в узагальненому вигляді.

ІНФОРМАЦІЯ НА САЙТІ

Права інтелектуальної власності на всі об’єкти, розміщені на Сайті та в Програмах, в тому числі статті, інформаційні та графічні матеріали, фотографії, аудіовізуальні твори, об’єкти дизайну, логотипи, знаки для товарів і послуг належать ГО «Арт Центр Фабрика Повидла» або надані йому правовласниками.
Відвідувачі можуть поширювати матеріали Сайту ГО «Арт Центр Фабрика Повидла» на своїх сторінках в соціальних мережах, використовуючи плагіни соціальних мереж, та на персональних сайтах та блогах з обов’язковим розміщенням активного, видимого для пошукових систем гіперпосилання на Сайт jamfactory.ua перед матеріалом, а також дотримання немайнових прав автора матеріалу, якщо такий зазначений, шляхом розміщення його повного імені поруч з гіперпосиланням на Сайт jamfactory.ua.
Відвідувачі сайту не мають права без письмового дозволу ГО «Арт Центр Фабрика Повидла» поширювати, змінювати, перекладати, використовувати в будь-який спосіб з комерційною метою будь-які матеріали Сайту, в тому числі статті, відео, фотографії, графічні зображення, зокрема, але не виключно. Під комерційною метою розуміється використання матеріалів Сайту на корпоративних сайтах та блогах, інформаційних порталах, у засобах масової інформації та будь-яким іншим чином, за винятком використання в особистих цілях. Якщо Ви хочете розмістити (поширити) матеріали ГО «Арт Центр Фабрика Повидла», Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти: info@jamfactory.ua

ЗМІНА ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Користувач, прийнявши правила користування Сайтом jamfactory.ua, враховує, що вони можуть бути змінені ГО «Арт Центр Фабрика Повидла» в будь-який час без спеціального попередження.
Зміни, що вносяться до правил користування Сайтом, публікуються на цій сторінці. Ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних додатків та програм.

ПОЛІТИКА ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Ми визнаємо, визнає, що основним обов‘язком ГО “Арт Центр Фабрика Повидла” є турбота про всіх дітей, із якими ми працюємо – включно із обов‘язком захищати дітей від будь-яких зловживань. Для цього ми неухильно дотримуємося законів сполученого Королівства про захист дітей та відповідних законів кожної держави, де працюємо, а також дотримуємося Конвенції ООН про права дитини від 1989 року. 

ПОЛІТИКА ЩОДО ДОВКІЛЛЯ

ГО “Арт Центр Фабрика Повидла” неухильно дотримується українських та міжнародних стандартів щодо впливу на довкілля. Ми визнаємо вплив нашої діяльності на довкілля. Ми також визнаємо загрозу, яку становить зміна клімату для процвітання, соціальної справедливості та якості життя. Тому ми віддано втілюємо принципи контролю та мінімізації нашого впливу на довкілля. 

РІВНІ МОЖЛИВОСТІ ТА РОЗМАЇТТЯ

ГО “Арт Центр Фабрика Повидла” надає можливості міжнародного рівня людям у Україні та інших країнах, а також працє заради довіри між ними. Наша робота включає налагоджування відносин із представниками різних професій та культур. Ефективна робота із культурним розмаїттям та пропагування рівності можливостей є, таким чином, невід‘ємною частиною нашої діяльності. 

ПОВІДОМИТИ ПРО СКАРГУ

Ми цінуємо вашу думку. Ми сподіваємося, що ви отримуєте якнайприємніші враження від користування сайтом jamfactory.ua, а тому запрошуємо вас ділитися пропозиціями, зауваженнями та інформацією про задоволення чи незадоволення щодо обслуговування, які ви отримали від контакту із нами чи під час використання наших продуктів чи послуг. Ми також залюбки почуємо від вас похвалу стосовно когось із наших працівників, який забезпечив вас якнайякіснішими послугами. 

UP